BelSound Kft.

2017.10.24

A BelSound Kft. nagy volumenű gyártást indított el Audiológia terén. Kulcsrakész megoldást adtunk, mely során a rendszer képes jelenleg 100.000/év termék előállítására. A termékek köre felöleli az egyéni zajvédő termékeket; fülillesztékeket; hallókészülék, monitor és aktív zajvédő ház termékeket. A megvalósítás segítségével európai szintű, teljesen rugalmas rendszert épített ki a cég. a rendszer lehetőséget ad több telephely, különböző helyen lévő designerek munkájára és világszintű megrendelői igények kiszolgálására

A Tervezés és Megvalósítás

A project mintegy 2 évig tartott a cégnek a kezdetektől a megvalósulásig. Velünk ez a folyamat kb. 6 hónap alatt elkészülne ma. A tervezés és a döntés gyors folyamat, a megvalósítás sokkal hosszabb. A megvalósítás során a leghosszabb rész a megrendelés és beérkezés közötti idő, illetve az oktatások.

Első szolgáltatás

Tervezés

A legfontosabb része volt a folyamatnak. Itt kellett kiválasztani a jövőbeni igényekhez az egymásra épülő egységeit, illetve a céghez szabni a folyamatot. Az itt elkövetett hiba örökre megköti a megbízót...láttunk már ilyet, saját elképzelések alapján választva rossz eszközt szerzett be, aminek az eredménye az, hogy az anyagok egy részét nem tudja gyártani a labor. Itt ilyen nem, remek rendszert sikerült közösen alkotni.

Második szolgáltatás

Megvalósítás

A legizgalmasabb része a folyamatnak. A Tervezés során megalkotott folyamatot egységekre "fordítjuk". A megrendelés előtt a termék vételárát el kellett utalnia a megrendelőnek. A szállítási határidő függően a terméktől akár 10 hét is lehet, itt sem volt ez másként, hiszen mindent "frissen" gyártanak. Ezt követte a beüzemelés, majd alap oktatás. A BelSound esetén rengeteg kérdés merült fel, hiszen szakembereik kézi gyártás területéről indultak.

Harmadik szolgáltatás

Támogatás & Szerviz

 A folyamat leghosszabb és nagyon fontos része. A rendszert tőlünk vásárolt partnereknek Partner Support csomagot adunk, a gyártási rendszert máshol beszerző leendő partnereinknek több csomag eléhető, mint Partner Support, Havi Support, Per Fee Support csomagok