Referenciák

 

Szakmai referenciák

DENTAL

"Az Asiga 3D nyomtatók széles körben elismertek, mivel minden fogászati indikációban kivételes eredményeket nyújtanak. A világszerte kipróbált, tesztelt és a gyártóközpontokban jól bevált Asiga 3D-nyomtatók nyugalmat biztosítanak a nagy átmenő teljesítményű laboratóriumoknak és a kisebb fogászati laboratóriumoknak egyaránt.

"A többféle anyagot tartalmazó opciók és a PRO 4K stabilitása szilárd és robusztus fogászati gyártási megoldást biztosít. Jelenleg 4 PRO 4K nyomtató van a laboratóriumunkban."

Chris Peterson,
CDT,
Vice President,
Peterson Dental LaboratoryAsiga DentaMODEL

Pontos és precíz fogászati modellekhez.

Az Asiga DentaMODEL az első számú választás a fogtechnikai laboratóriumok és klinikák számára a rögzített vagy kivehető fogpótlásmodellek készítéséhez. Nagy pontosságával és kiváló felületi részletességével az Asiga DentaMODEL a végső anyag a kivehető korona és híd kivehető szerszámmodellek és implantátum analóg modellek 3d nyomtatásához. Kőszerű mandulaszínének köszönhetően gyorsan megtalálja a szegélyvonalakat, és könnyedén megtekintheti az éles anatómiai részleteket.

A rögzített protézismodelleken túl az Asiga DentaMODEL rugalmasságot biztosít azzal, hogy jól használható vákuumos hőformázáshoz való igazító modellek, kivehető részleges fogsor modellek és fogsor modellek nyomtatásához.

Áttekintés

Használja korona- és hídmodellekhez, fogászati implantátum modellekhez, fogászati hőformázó modellekhez, RPD és fogpótlás modellekhez.

Kiváló szín és felületi textúra a fogászati kő utánzásához.

Szín: Mandula (világos bézs)

Nyomtatókompatibilitás: 385 nm-es és 405 nm-es 3D nyomtatók.

Az Asiga által az ISO 13485:2016 és az EN ISO 13485:2016 szerint gyártott termék.


A 3D nyomtatás egyes iparágakban elsődleges gyártási folyamat, így a termelés hatékonyságának és folyamatosságának biztosítása érdekében elengedhetetlen a kimeneti konzisztencia, a sebesség és az alkatrészminőség.

Ez a videó Ausztrália legnagyobb fogászati laboratóriumának, a Race Dentalnak az ajtaján vezet be, és az alábbi idézet mindent elmond.

"Lehet, hogy ez csak egy darab gyanta, de végső soron valakinek a szája, így a helyes elkészítés és a páciensről való gondoskodás szuper fontos számunkra."

Matt Race, Race Dental Laboratory


Az Asiga nyomtatók egyéb szakmai felhasználási területei

Ékszerészet

"Már 3 Asiga MAX X nyomtatót használunk üzleteinkben, mivel továbbra is kivételes eredményeket nyújtanak."

Chris Eaton,

Solid Gold Diamonds


Audiológia

"Az Asiga 3D nyomtatók valóban a gyártási folyamatunk középpontjában állnak. A pontosság, a sebesség, a minőség és a megbízhatóság forradalmasította a munkánkat."

Stuart Reid,

GN Resound,

Sydney, Ausztrália


Medical

A szív- és érrendszeri betegségek gyógymódjának megtalálása

A 3D nyomtatás segítségével apró emberi szíveket növesztenek.

A Victor Chang Szívkutató Intézet 3D-s mikro-állványokat nyomtat az Asiga MAX X-en, hogy az emberi szívsejtek összeolvasztásakor struktúrát biztosítsanak. Ez a szerkezet segít az emberi szívsejteknek megfelelő érettséget elérni, hogy organoidokat (apró szíveket) képezzenek, amelyeket aztán a szív- és érrendszeri betegségeket okozó genetikai változások kutatására használnak.

"A mikrostruktúrák, amelyeket itt a 3D nyomtatóval készítünk, valóban előnyt jelentenek számunkra, nagyobb funkcionalitást és olyasmit, ami jobban hasonlít ahhoz, ahogyan egy felnőtt emberi szív kinézne."

Dr. Jordan Thorpe, posztdoktori kutató, Victor Chang Szívkutató Intézet


Gyártás

"Az Asiga nyílt forráskódú anyagkönyvtára lehetővé teszi, hogy lágyabb anyagokkal is létrehozzunk engedékeny mechanizmusokat, és keményebb anyagokat használjunk a nagyobb erők elviseléséhez."

Shaun Barlow,

Reach Robotics,

Sydney, Ausztrália

Microfluidics

A 3D nyomtatás segít a szív- és érrendszeri betegségek elleni küzdelemben

"A mikrostruktúrák, amelyeket itt az Asiga 3D nyomtatónkkal készítünk, valóban előnyt jelentenek számunkra, nagyobb funkcionalitást és olyasmit, ami jobban hasonlít egy felnőtt emberi szívhez".

Dr. Jordan Thorpe,

Victor Change Szívkutató Intézet

Miniatűrök gyártása

"Az ipari szakemberek számára az Asiga nagyszerű választás. Rengeteg hobbinyomtató létezik, de az Asiga az asztali ipari szabványnyomtató, amely nekem ragyogóan bevált."

Victoria Lamb,

Alapító,

Victoria MiniaturesHírek

Dental

2017.10.24

Az idei IDS kiállításon Kölnben mindenkinek úgy tünt, hogy szinte az összes standon a 3D nyomtatókal lehet látni. Ami különösen szembeötlő volt, az az Asiga 3D nyomtatók nagy száma, és nemcsak az Asiga standján, hanem alapanyaggyártók, scanner gyártók, CAD software gyártók standján is. Az Asiga nyomtatói sokáig fejtörést okoztak eredetükkel...

3Dconnexion

2017.10.21

Az innovativ München-i székhelyű vállalkozás szinonímája a minőségi 3D egér gyártásnak. Nemcsak a Audiológia/Dental/Medical területeken használják termékeiket-itt az NTC, azaz mi vagyunk a képviseleti joggal felruházva-, de olyan cégek is, mint a NASA, Adobe, Siemens...